Casnicia lor a ajuns la sfârsit din mai multe motive. Andreea s-a făcut cunoscută prin muzică încă din adolescență și s-a bucurat de toată admirația fanilor.

Viața ei a fost una tumultoasă cu urcușuri și coborâșuri, dar acum a devenit o femeie matură si puternică. La vârsta de 37 de ani se simte foarte sigură pe sine și este mandră de tot ceea ce a realizat până în prezent.

Zvonurile cu privire la divorțul lor au apărut de acum câtiva ani când nimic nu era adevărat. Chiar dacă Andreea trăia și in America și în România, nu distanța era problema. Au fost perioade în care Andreea a  stat mai mult timp în țară pentru că Sienna e aici la școală și pentru că ea a avut de susținut o mulțime de concerte.

Cei doi au divorțat dar au rămas prieteni în continuare. Ei au decis ca fiecare să meargă pe drumul lui pentru a-și putea împlini visele. Andreea și Traian sunt foarte ocupați pe plan profesional și își doresc să fie alături de Sienna cât mai mult. Andreea vrea sa trăiască și în America dar și în România iar Traian vrea doar să ramană în State, dar cei doi nu vor să fie condiționati unul de celălalt.