Nimeni nu le-a dat șanse poveștii lor de dragoste, dar se pare că sentimentele au fost multe mai puternice. Andrada și Victor formează unul dintre cuplurile din sezonul trecut al emisiunii „Mireasă” și se pare că relația lor este din ce în ce mai bună, mai ales după ce au părăsit competiția. Recent, cei doi au vorbit despre planurile pe care le au. 

Andrada și Victor, mai fericiți ca niciodată

Victor a mărturisit că inițial, a avut o oarecare temere cu privire la cum va evolua relația cu Andrada după ce vor ieși din competiție. Fostul concurent a precizat că nu știa cum vor gestiona certurile în cuplu în afara casei. Se pare că legătura lor a fost cât se poate de strânsă. Drept dovadă, cei doi s-au mutat împreună, în apartamentul lui Victor din Brașov.

„Un lucru foarte important este că după ce am ieșit din competiție ne-am mutat la mine și lucrurile au decurs în continuare foarte bine. Aveam o oarecare teamă amândoi, că poate nu ne înțelegem, poate ne-am înțeles acolo pentru că era conjunctura de așa natură să stăm doar împreună. Când am văzut că ne înțelegem ne-am bucurat foarte tare”, a spus Victor în cadrul emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii”.

Andrada și Victor de la „Mireasă” urmează să devină părinți? Detaliile care ar fi dat-o de gol pe fosta concurentă
Captură Tv

După ieșirea din competiție, fanii au fost curioși ce planuri au cei doi. Andrada a mărturisit că a fost întrebată de multe ori dacă se gândește la o posibilă sarcină. Ba chiar, o internaută i-a spus că ar fi însărcinată bazându-se pe trăsăturile feței. Fosta concurentă a ținut să precizeze că momentan nu se gândesc să își mărească familia și nici nu au în plan să devină soț și soție oficial.

„Am primit frecvent comentarii pe Instagram, Facebook… nu sunt. Asta i-am și răspuns unei doamne. Mi-a zis că după față și după sâni par însărcinată. I-am zis: „nu, doamnă, asta e structura mea de gravidă” ”, a spus Andrada în cadrul emisiunii de la Antena Stars.