Andra și Cătălin Măruță formează, fără nicio urmă de îndoială, unul dintre puținele cupluri din lumea mondenă care a reușit să păstreze iubirea aprinsă mai mult de un deceniu. Au o familie foarte frumoasă, iar tot ceea ce contează pentru ei este să fie unul alături de celălalt.

Mariajul lor a început în anul 2008, iar de atunci sunt de nedespărțit. Mulți se întreabă care este secretul longevității relației lor și cum reușesc să țină flacăra iubirii aprinsă de atât de mult timp. Andra ne oferă răspunsul mult așteptat în cadrul unui interviu.

Andra este una dintre cele mai iubite vedeta din țara noastră. Pe lângă faptul că are o carieră care o împlinește total, Andra are parte și de o viață de familie ca în poveștile nemuritoare, bucurându-se zi de zi atât de copiii săi, cât și de partenerul ei de viață.

David și Eva sunt cei doi copii ai lor și, iar după cum se manifestă pe conturile de socializare ale părinților lor, pare că sunt mici vedete în devenire, faptul că deja le calcă pe urme părinților nu mai e niciun secret pentru nimeni.

Andra vorbește despre cum a reușit să mențină iubirea aprinsă în căsnicia ei de 13 ani! Artista oferă toate secretele

Andra și Cătălin Măruță, secretul relației lor

Andra și Cătălin Măruță parcă au oprit timpul în loc, în așa fel încât nimeni și nimic nu-i poate despărți. Când ziarele de scandal anunță divorț după divorț, cei doi, din contră, înfloresc pe zi ce trece și se iubesc din ce în ce mai mult.

Așa că, în cadrul unui interviu, Andra mărturisește toate secretele pe care le pune în aplicare pentru ca familia ei să să păstreze la fel de unită și să rămână la fel de iubitori unii cu alții. Se pare că artista pune foarte mare accent pe comunicare, pe petrecerea unui timp de calitate împreună, dar ei doi și, mai mult decât atât, fac tot posibilul ca fiecare dintre ei să aibă grijă de ceea ce simte celălalt.

”Din fericire, amândoi am fost mereu atenți la sentimentele celuilalt, am avut grijă ca dragostea fiecăruia să fie înțeleasă, simțită, să nu apară conflicte din cauza unor mesaje prost înțelese. „E mult spus «scântei», dar suntem conștienți de faptul că trebuie să investim timp și în relația noastră, să stăm și singuri, să ne arătăm sentimentele”, a spus Andra.