Andra Volos și Bogdan Mocanu au îngropat se pare securea războiului și s-au împăcat. Cel care i-a dat de gol pe cei doi concurenți de la Puterea Dragostei este chiar Jador; unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Mocanu. Artistul nu s-a mai putut abține și a zis că Andra și Bogdan s-au împăcat, spre bucuria fanilor. Cei doi s-au despărțit, după ce Bogdan Mocanu ar fi călcat strâmb, iar ea a aflat.

Reclamă

După toate cele întâmplate, cei doi ar fi lăsat trecut în urmă și s-au împăcat. Cel care a făcut declarații despre împăcarea dintre subiect Andra Volos și Bogdan Mocanu este chiar Jador. El și Bogdan au filmat recent un vlog împreună. Au mers la sală, au mâncat, dar au și discutat despre un subiect extrem de important. Fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a făcut apariția cu mai multe mușcături pe gât, fapt care i-a atras atenția lui Jador.

Reclamă

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat?

Cântărețul a făcut mai multe glume pe seama mușcăturilor de pe gât ale lui Bogdan. Nici el nu s-a putut abține și a glumit spunând că în realitate a suferit o alergie, că nu sunt mușcături. În ultima vreme, au apărut tot mai maultr semne că Andra și Bogdan Mocanu sunt din nou împreună, dar ei nu au confirmat nimic.

„Ce ai pe gât? De ce ești supt pe gât pentru că nu mai ești cu Andra?”, l-a întrebat Jador.

„Care gât? N-am nimic. Ești sigur că vrei să pui asta pe vlog? Am o alergie. Nu mai ține camera pe mine. Am mâncat ceva și am avut o reacție alergică.”, a glumit Bogdan Mocanu.

„De ce ți-ai luat bluză pe gât? Să-ți ascunzi semnele? Te-a mușcat o vampiroaică? Te-a mușcat Andra? Ce, Andra e la tine acasă?”, a spus Jador.

„Care semne? Mi-e frig și mi-am luat bluză pe gât. Andra pleacă în Italia.”, a răspuns Mocanu.