Ieri, Andra Voloș și-a sărbătorit ziua de naștere. Familia și prietenii au reușit să o surprindă în cel mai plăcut mod. Dar nu petrecerea a fost cea care a atras atenția internauților, ci faptul că tânăra s-a afișat cu iubitul. În urmă cu ceva timp, Andra Voloș posta un mesaj controversat și anume „S-a rupt lanțul de iubire”. Tânăra a dat de înțeles că este singură, dar situație pare că s-a schimbat. 

Andra Voloș, împreună cu iubitul de ziua ei

Tânăra a primit urări de dimineață, iar familia i-a organizat o petrecere de zile mari, mai ales că acum se află în Italia, lângă mama sa. Dar cel mai frumos dar a venit de la iubitul său, care nu a ezitat să o surprindă pe tânără. Chiar dacă aceasta este în Italia, nici măcar distanța nu poate strica relația celor doi.

Iubitul tinerei a postat un videoclip pe Instagram de la începutul poveștii lor de dragoste. Deși Andra Voloș a dat de înțeles că este singură, atât ea, cât și fostul iubit au revenit la sentimente mai bune, așa că au sărbătorit împreună.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra Volos (@andravolos)

În urmă cu câteva zile, Andra Voloș le-a răspuns curiozităților fanilor. Printre întrebările internauților s-a numărat și motivul pentru care tânăra a dat România pe Italia.

„Primesc întrebarea asta mereu. De ce nu am rămas în România? Sunt foarte multe motive. Le-am pus pe o balanță și vreo 2-3 luni m-am gândit dacă să fac sau nu acest pas. În Italia sunt mult mai liniștită, este mama aici de mulți ani, am prieteni, am învățat aici, am copilărit, am studiat și sunt mai liniștită sufletește. În Italia trăiesc sentimentul de liniște, de acasă, mai ales că este mama aici”, le-a povestit Andra Voloș fanilor din mediul online.