Se pare ca Andra Voloș a dat gata pe toată lumea cu frumusețea ei! Și marile vedete de peste ocean au făcut coadă la frumoasa șatenă. Tyga este unul dintre cei care au rămas impresionați de cat de frumoasă este românca noastra, așa că nu a ezitat să-i scrie un mesaj. Iată ce mesaj a primit Andra Voloș de la Tyga, fostul iubit al lui Kylie Jenner.

Andra Voloș ne-a tot obișnuit de ceva vreme cu imagini care mai de care mai fierbinți pe rețelele de socializare. Nu duce deloc lipsă de admiratori din toate colțurile lumii, însă frumoasa noastră vedetă tot singură este. De data aceasta, însă, lucrurile au trecut deja la un alt nivel, căci unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din întreaga lume i-a trimis un mesaj în speranța că poate poate îi va răspunde.

Andra Voloș, curtată de Tyga

Eforturile Andrei Voloș de a se fotografia in cele mai sexy ipostaze pare că au dat roade. Fotografiile sale de pe Instagram sunt o adevărată ”comoară” pentru toți bărbații care o admiră. Fostul iubit al lui Kylie Jenner a intrat și ei în rândul admiratorilor fostei iubite al lui Bogdan Mocanu după ce a abordat-o pe Andra în privat.

Trebuie să recunoaștem faptul că Andra Voloș a ajuns la o perfmanță a carenicio altă vedetă de la noi din țară nu a mai ajuns până acum. Nicio prezență feminină din lumea mondenă nu a mai primit mesaje de la mari vedete de peste ocean. Chiar dacă poate fi greu de crezut, fotografia este dovada vie a faptului că fostul iubit al lui Kylie și-a încercat norocul cu românca noastră.

Andra Voloș, într-o relație cu fostul iubit al lui Kylie Jenner după ce acesta i-a scris un mesaj? Ce mesaj i-a scris Tyga pe Instagram / FOTO

Acesta a a salutat-o și a adăuat și un drăguț emoticon. Momentan, doar atât știm, pentru că Andra Voloș nu a mai dezvăluit ulterior niciun detaliu legat de acest subiect controversat și destul de curios pentru toți fanii divei. Nu ne rămâne decât să așteptăm cu sufletul al gură alte vești de la Andra Voloș.