Andra Voloș și Babs sunt prietene de ceva timp, spre surprinderea fanilor care au crezut că sunt surori.

Andra Voloș se numără printre fostele concurente ale emisiunii matrimoniale care este extrem de activă pe rețelele de socializare. Cum își ține fanii la curent cu tot ceea ce apare în viața ei, Andra Voloș le-a povestit fanilor cum se înțelege cu iubita lui Dorian Popa, mai ales că este clientă fidelă a atelierul de haine deținut de Babs. 

Ce părere are Andra Voloș despre Babs

Andra Voloș a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, înainte de a se bucura de atmosfera de la UNTOLD. Printre curiozitățile fanilor s-a numărat și legătura tinerei cu iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif sau Babs, așa cum i se spune în mediul online.

Răspunsul Andrei Voloș nu a întârziat să apară, mărturisind că este prietenă cu Babs și că se înțeleg de minune. Nu de puține ori, fanii au crezut că ele sunt, de fapt, surori, mai ales datorită ținutelor pe care ambele le poartă, dar și trăsăturilor fizice.

Ei bine, cele două nu au sunt rude, ci împărtășesc aceeași pasiune pentru haine. Babs creează ținute inedite în atelierul ei, iar Andra Voloș adoră să le poarte.

Andra Voloș dă din casă. Cum se înțelege fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” cu iubita lui Dorian Popa
Instagram

„Am tot primit întrebarea asta. Nu, nu suntem surori. Suntem prietene, deși semănăm foarte mult, mai ales când mă îmbrac în ținutele ei bombă.

Îmi plac foarte mult și e foarte talentată în ceea ce face. O recomand. Să vă luați îmbrăcăminte de la ea. E tare rău”, a povestit Andra Voloș pe Instastory.

Dacă Dorian Popa adoră să fie în lumina reflectoarelor, Babs este mai discretă. Sunt rare ocaziile în care ea se afișează alături de iubit, căci majoritatea postărilor se concentrează pe promovarea atelierului de creație.

Afacerea nu duce lipsă de cliente. Babs și-a construit propria clientelă, iar comenzile nu întârzie să apară. Printre clientele fidele se numără Ema Uta, Alina Ceușan sau Antonia.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.