Andra Volos a fost cerută în căsătorie de Bogdan Mocanu, iar tot momentul a fost filmat și urcat pe YouTube. Fanilor nu le-a venit să creadă că văd așa ceva în fața ochilor. Se pare că că au filmat doar un videoclip și că nu a fost pe bune, așa cum sperau admiratorii și oamenii care s-au strâns într-un număr destul de mare pe „platoul de filmare”.

Reclamă

Cum a cerut-o Bogdan pe Andra de soție?

Andra nu a putut să nu se laude și pe internet cu momentul respectiv, chiar dacă era un simplu scenariu. Ea și Bogdan s-au comportat ca doi îndrăgostiți, și-au intrat repede în rol și s-au simțit bine împreună. Au râs și s-au distrat. Mai mult de atât, au făcut și o serie de glume pe seama despărțirii lor, moment în care Andra Volos nu s-a putut abține și a adus-o în discuție și pe Bia; cea din cauza căreia s-ar fi produs ruptura între cei doi. Andra și-a anunțat la începutul vlogului ce urmează să se întâmple, dar nimeni nu se aștepta să le iasă atât de bine scenariul.

Reclamă

 „Abia aștept să văd ce o să spună Bogdan când o să colaborăm că prieteni, că foști, că și colegi. Abia aștept! Mă gândeam să pregătesc un outfit bombă, că să-și bage un pic unghia în gât, ce ziceți?”, a spus ea.

La finalul videoclipului, Andra Volos fost sinceră și a ținut să menționeze faptul că totul s-a întâmplat doar în videoclip. Bogdan Mocanu nu a cerut-o în căsătorie pe bune pe fosta lui iubită, dar…nu pe bune. Cei doi păreau extrem de apropiați, iar fanii au zis în comentarii faptul că le stă bine împreună, că ar trebui să se împace. Ceea ce ar însemna că fosta concurentă de la Puterea Dragostei ar trebui să îl ierte

 „M-a cerut doar în videoclip, doar în videoclip! Încă nu suntem împreună. Nu suntem împreună! Spuneți voi: Mă iubește sau nu Bogdan?”, a precizat Andra la finalul vlogului.