Bullying-ului este un fenomen căruia este greu să îi faci față, mai ales singur. Printre vedetele care s-au lovit de acest lucru se numără și Andra. Artista a vorbit deschis despre subiect și a dezvăluit cu ce s-a confruntat ea de-a lungul timpului.

Într-un interviu recent, Andra a mărturisit că a fost victima bullying-ului. Vedeta s-a confruntat cu răutatea oamenilor și în adolescență, dar și acum. Andra a mărturisit că și în prezent se consideră o victimă a bullying-ului având în vedere tot hate-ul pe care îl primește în mediul online, unde oamenii o judecă, o critică și o jignesc fără nici un motiv.

„Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit.”, a declarat Andra, potrivit Viva!.

Andra, victima bullying-ului! Cum a reușit artista să gestioneze totul. „Nu are legătură cu mine agresiunea lor”
Social media

„Nu are legătură cu mine agresiunea lor”

De-a lungul timpului, Andra a învățat să nu se mai lase afectată de răutățile pe care le spun alții. Aceasta a înțeles că mulți jignesc din propria frustrare, iar agresivitatea lor nu are legătură cu ea. Mai mult, de fiecare dată când simte că nu mai poate, Andra apelează la ajutorul celor apropiați.

„Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor.”, a mai spus Andra.