Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andra are una dintre cele mai cunoscute familii din showbiz. Lucrurile s-au schimbat, iar acum, nu doar ea și cu Măruță fac bani din reclame, ci și cei mici. Eva și David au propriile campanii publicitare cu unele dintre cele mai mari brand-uri, iar părinții sunt foarte mândri de ei.

Eva și David Măruță au crescut într-o familie expusă mediatic. Cu un tată prezentator și cu o mamă artistă, era de așteptat ca celor mici să le placă lumina reflectoarelor. Andra este cea care i-a insuflat Evei pasiunea pentru muzică și nu numai. Deși are doar câțiva anișori, Eva a bifat demult primele ei contracte de publicitate.

Fetița Andrei este extrem de carismatică, iar asta a făcut ca marile brand-uri să o dorească pentru a le promova în online și nu numai. Eva și David au la activ atât campanii pentru copii, cât și campanii alături de părinții lor. Fiind frate și soră, cei doi interacționează foarte bine în fața camerelor de filmat și transmis mereu energie bună.

Andra, taxată dur de către fani după ce a postat o imagine cu Eva. „Doamne, ne băgați pe gât copiii ăștia!”
Elle

Andra, criticată pentru că îți expune copiii în online

Andra este foarte mândră de copiii ei, așa că, din când în când, postează imagini cu ei. Fie că este vorba de o zi obișnuită alături de Eva sau de un moment petrecut alături de David, artista îi ține mereu la curent pe fani. Recent, cei patru a bifat una dintre puținele campanii în formulă completă. Cătălin Măruță și soția lui au strălucit în imaginile de promovare ale unui lanț de bijuterii, dar nici cei mici nu s-au lăsat mai prejos.

Cei care urmăresc pe familia Măruță pe Instagram, au observat că Andra și Eva au colaborat de mai multe ori „ca fetele”. Artista a urcat pe contul ei o imagine alături de cea mică în care promovau un serial pentru copii. Imediat după ce au văzut poza, fanii s-au împărțit în două tabere. Cei care le-au admirat pentru relația mamă-fiică și cei care au criticat-o. Următorii sunt de părere că Andra își expune prea mult copiii în online.

„Doamne, ne băgați efectiv pe gât copiii aștia! Îi văd peste tot! Și nu că vreau! Atât de mult îi expuneți.”, au reacționat internauții