Andra și Cătălin Măruță, secretul căsniciei lor. Ce a declarat vedeta

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară. Relația lor rezistă de mulți și au împreună doi  copii, Eva și David. Pe zi ce trece par tot mai puțini și mai bine împreună. Care este totuși secretul relației lor? Eeei bine, despre asta a vorbit Andra într-un interviu pe care l-a acordat recent.

În timp ce unii au ajuns la divorț în izolare, alții s-au apropiat tot mai tare; cum este și cazul familiei lor. Au reușit să petreacă mai mult timp împreună unul cu celălalt, dar și alături de copiii lor. Au gătit împreună, s-au distrat și au împărtășit momentele speciale ți cu fanii lor din mediul online; care nu sunt deloc puțini și care se bucură de fiecare reușită a lor.

Ce a declarat Andra?

Andra chiar nu s-a supărat că a fost nevoită să stea atât de mult timp în casă. Andra și Cătălin Măruță s-au apropiat și mai mult și se simt extrem de bine împreună. Cântăreața a reușit să stea mai mult și cu Eva și David, care se obișnuiseră ca mama lor să fie mereu plecată. Artista a dat recent un interviu în care a dezvăluit care este sescretul lor; secretul unei relații perfecte și cum s-au descurcat.

„A fost distractiv, nu mă pot plânge deloc, a fost foarte plăcut să petrecem atât de mult timp împreună. Weekend-urile au fost pline de aventuri, ca să zic așa, adică ne-am transformat casa într-un loc de joacă. Am gătit împreună, ne-am uitat la filme, am făcut ordine împreună. Nu ne-am mai uitat la ceas atât de des, iar asta a fost foarte plăcut.

Este cu siguranță cel mai frumos lucru care a ieșit din această perioadă foarte grea pentru noi toți. Am și filmat, am făcut un episod de vlog în mașină… deși eram în parcare. Eva și David sunt foarte dezinvolți în fața camerelor, fac parte dintr-o generație uimitoare, sunt mult mai siguri pe ei decât eram noi la vârsta lor și cred că și mult mai creativi.”, a mărturisit Andra într-un interviu pentru Libertatea.

 

Karmen a făcut marele anunț! Ce le-a transmis fiica lui Adi Minune fanilor

Vladimir Putin

Putin vrea să rămână președinte până în 2036! Când va fi referendumul?