Andra și Bogdan Mocanu s-au împăcat. Au fost mai mult semne care i-au dat de gol zilele acestea. Cei doi s-au certat extrem de tare pe internet în ultima vreme. Nimeni nu le mai dădea vreo șansă de împăcare, deși fanii au sperat întotdeauna că se vor împăca. Chiar dacă nu mai formau un cuplu, foștii concurenți de la Puterea Dragostei se vedeau des; pentru că au avut de filmat și nu s-au putut evita.

Reclamă

Mai mult de atât, Andra Volos nu a uitat de ziua lui Bogdan Mocanu. Deși nu erau împreună, ea i-a cumpărat acestuia un cadou foarte frumos și i-a făcut o surpriză; semn că nu-l uitase. Andra a spus că și el a avur grijă ca ziua ei de naștere să fie una specială.

Reclamă

Atsfel că ea nu putea să lase o zi atât de importantă să treacă neobservată. Andra și Bogdan Mocanu s-au certat în ultima lună în mediul online și toată lumea vorbea despre asta. Acum, se pare că lucrurile merg din în ce mai bine între ei. Bogdan și Andra au mers împreună la un restaurant, unde au fumat narghilea, au cântat și s-au distrat împreună. A fost o zi specială pentru ei, iar fanii cred mai tare ca niciodată că ei formează din nou un cuplu.

Ce au declarat niște apropiați de-ai lor?

”Vineri seara au avut o ceartă, iar ea a plecat la Cluj. De atunci, nu au mai vrut să își vorbească, fiecare dorește să meargă pe drumul lui, conștient că nu se mai poate face nimic în relație, deși la mijloc este multă dragoste. El s-a concentrat pe cariera lui, iar ea a dorit să mai respire puțin în sânul familiei.”, au povestit apropiații celor doi.

Pentru că mâine e ziua lui Bogdan, m-am gândit, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, m-am gândit să îi fac o mică surpriză. Pentru respectul pentru ce am trăit noi, pentru tot ce a fost între noi. M-am dus să îi iau un cadou și o să i-l trimit la ora 12. Vlogul o să îl postez după, pentru că dacă vede clipul, vede și cadoul”, a spus Andra despre cadoul pe care I l-a luat lui Bogdan de ziua lui.”, spunea Andra zilele trecute, pe vlog.