Andra și Bogdan Mocanu au fost la un pas de a se lua la bătaie la filmările unui videoclip. Între cei doi concurenți de la Puterea Dragostei se pare că nu mai este loc de împăcare. Cei doi s-au despărțit, pentru că el i-a greșit Andrei în repetate rânduri. În urmă cu ceva timp, Bogdan Mocanu a fost surprins alături de Bia de la Puterea Dragostei, iar de aici au început certurile.

Andra a reacționat urât, a făcut un live în care a vorbit urât despre ea, dar și despre Jador; despre care a spus că nu îi este prieten fostului ei iubit. Mai mult de atât, a mers să vorbească personal cu Bia, pentru a lămuri situația. Chiar și cu Bogdan a vrut să vorbească. Sunt multe lucruri care s-au acumulat și se pare că nu mai poate fi vorba de un cuplu în ceea ce-i privește pe cei doi concurenți.

Ce s-a întâmplat la filmări cu Andra și Bogdan Mocanu

Cu toate acestea, viața îi aduce din nou împreună…fie că vor, fie că nu. După ce zilele trecute, au filmat o scenă în parc, în care el o cerea de nevastă, acum au mai avut de filmat ceva. Andra și Bogdan Mocanu au apărut împreună în cel mai recent videoclip lansat de Culiță Sterp. Fanii s-au bucurat pentru ei, dar la filmări erau pe punctul de a se lua la bătaie. Nu prea se mai înțeleg, dar colaborează. În videoclip, personajul interpretat de Andra de la Puterea Dragostei are o reacție chiar violentă la adresa iubitului.

„Andra după ce a văzut imaginile alea, le-a interpretat. Am lăsat-o să își pună ordine în gânduri și o să ia ce decizie consideră că e mai bună. Imaginile sunt adevărate, dar sunt interpretate greșit. Nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine cel mai important e ca Andra să afle adevărul. Greșeala mi-o asum, dar la momentul respectiv eram singuri, pentru că eu cu Andra hotărâsem să luăm o mică pauză. Asta nu înseamnă că eram singur, dar eram cu mai puține obligații față de ea.

Dar nu m-am dus acolo cu scopul să o înșel. Scopul meu era să îl iau pe Jador de acolo, pentru că avea probleme cu mașina. Ne-am întins la vorbă și Bia mi-a dat sfaturi despre ce ar trebui să fac cu Andra. Totul s-a întâmplat din vina lui Jador. Nu trebuie să mă ascund, atâta timp cât eu știu bine cine sunt și femeia de lângă mine știe. Andro! Știu că o să vezi videoclipul ăsta. Tu știi cine sunt eu. Da? Ai înțeles greșit, Andra. Mi-e rușine. A intrat Andra pe vlog.”, a spus Bogdan Mocanu pe vlog.