Andra are parte de momente neplăcute în această perioadă. Problemele de sănătate i-au pus în alertă atât pe ei, cât și pe fanii artistei. Situația se află sub control acum, iar Andra transmite un mesaj fanilor ei prin intemediul căruia să-i asigure de faptul că se află în afara oricărui pericol și că , în ciuda problemelor, nu uită niciodată să aibă zâmbetul pe buze.

Andra a fost infectată cu noul coronavirus și nu doar ea, ci și ceilalți membrii ai familiei sale, cei doi copii și soțul său. În urma aflării veștii, și-au luat toate măsurile de precauție pentru a rămâne în siguranță, dar și pentru a nu pune pe cei din jur în pericol, așa că Andra s-a izolat alături de familia ei.

Cum are o relație destul de apropiată de fanii ei, Andra nu îi negliează nicio clipă și nu uită să-i pună la curent cu tot ce se petrece în viața ei, chiar dacă este vorba și despre evenimente mai neplăcute. Fanii au simțit imediat că ceva este în neregulă cu talentata noastră artistă din momentul în care, în urmă cu câteva zile, nu a mai fost atât de mult activă pe rețelele de socializare, lucru total neobișnuit pentru Andra.

Andra mărturisește că nu s-a simțit deloc bine în primele zile, însă acum lucrurile au început să meargă pe făgașul normal, chiar dacă astăzi este prima zi în care a rămas fără gust și fără miros. În primele zile nu a fost lipsită de durerile musculare care i-au dat mari dureri de cap și, de asemenea, durerile destul de puternice în gât și tusea nu au ocolit-o pe vedetă.

Andra se confruntă cu probleme de sănătate! Confesiuni către fanii săi: ”Am început să...”

Andra, infectată cu COVID-19

Se simte mult mai bine acum și mărturisește faptul că este foarte fericită să știe că familia ei este în afara oricărui pericol și că au avut o formă mai ușoară de răceală.

”Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, le-a spus Andra fanilor săi de pe Instagram!