Andra s-a lăsat pe mâna hairstylistilor, iar rezultatul a fost cât se poate de satisfăcător pentru vedetă. Noua tunsoare îi vine perfect cântăreței. Mulțumită în totalitate de noua schimbare, a împărtășit totul cu fanii e de pe rețelele de socializare.

Andra este artista care a reușit să se păstreze în topul celor mai buni artiști de ani buni. Datorită talentului său, dar și atitudinii sale plăcută oamenilor, jurata de la ”Românii au talent” a devenit un model pentru cei care o urmăresc și nu doar din punctul de vedere al succesului în plan profesional de care dă dovadă în fiecare zi, dar și datorită faptului că are o familie minunată și un soț iubitor.

Cu puțin timp în urmă, Andra le-a arătat fanilor săi de pe Instagram cât de bine îi stă cu părul ondulat și cu breton. Cu ocazia unei ședințe foto, Andra și-a schimbat și coafura de data aceasta.

Andra, nouă schimbare de look

Fanii au fost foarte încântați să o vadă pe artistă cu acest nou look. Și asta nu e tot! Dacă vă așteptați ca Andra să facă schimbări doar în ceea ce privește părul, vă înșelați amarnic. Diva a abordat, de data aceasta, și un machiaj extrem de îndrăzneț, dar care se potrivea de minune cu noul său look ușor rebel.

„Am făcut niște poze extraordinar de frumoase pe care abia aștept să le vedeți, sunt impresionată de faptul că mai am energie și mai pot și pentru că oamenii ăștia au pus muzică latino, încă îmi vine să dansez. Vă pup, acesta a fost unul dintre look-uri, abia aștept să vi le arătăm. Vă pup!” a spus Andra, fiind extrem de mândră de imaginea ei.

Andra, schimbare radicală de look! Cum arată artista după ce și-a tuns părul

Andra, secretul căsniciei perfecte

Andra și Cătălin Măruță sunt de nedespărțit de mai bine 13 ani de zile. Fie că au avut parte de lucruri mai bune, fie că au avut parte de lucruri mai puțin bune, cei doi au rămas unul lângă celălalt în toate momentele vieții.

Așadar, fanii se întreabă cum de relația lor a rezistat atât de mult, având în vedere că în zilele noastre, în lumea mondenă, despărțirile sunt la ordinea zilei. Așa că Andra ne-a povestit despre secretele ei pe care le aplică de fiecare dată în relația cu soțul său.

”Din fericire, amândoi am fost mereu atenți la sentimentele celuilalt, am avut grijă ca dragostea fiecăruia să fie înțeleasă, simțită, să nu apară conflicte din cauza unor mesaje prost înțelese. „E mult spus «scântei», dar suntem conștienți de faptul că trebuie să investim timp și în relația noastră, să stăm și singuri, să ne arătăm sentimentele”, a spus Andra.