Andra nu a mai avut concerte sau evenimente de orice fel. Anul trecut a fost unul care a pus-o la grele încercări. Vedetei îi este, cel mai probabil, dor de fanii ei la fel cum și lor este dor de ea. Nu a mai urcat pe scenă în fața lor de ceva vreme, iar asta îi lipsește enorm. Cu toate acestea, soția lui Cătălin Măruță nu se plânge. A reușit să petreacă tot mai mult timp alături de familia sa, așa cum s-a întâmplat până acum.

Cătălin Măruță: “Cea mai mare bucătăreasă din lume”

Cântăreața era mai tot timpul plecată prin țară, la concerte și nu stătea prea mult cu cei mici. De la o vreme, ea se ocupă intens de creșterea lor, pentru că are tot timpul din lume. Vedeta îi răsfață așa cum știe ea mai bine și încearcă să fie un model demn de urmat pentru ei.

Cătălin: „Mami e cea mai mare bucătăreasă din lume. Ce faci aici?”

Andra: „Fac o prăjitură acolo, în cuptor.”

Cătălin: „Deci ce facem?”

Andra: „Prăjitură cu mascarpone și căpșuni. Pentru că mama nu e aici…asta e rețeta ei.”

Andra s-a apucat serios de gătit! Ce le-a pregătit soțului și copiilor ei: “Cea mai mare bucătăreasă din lume” / VIDEO

În plus, se străduiește să fie și o soție de nota 10. Andra nu este pricepută doar pe scenă sau în studio, ci și în bucătărie. Artista le-a demonstrat acest lucru tuturor fanilor ei din mediul online, care o urmăresc la fiecare pas. Ea s-a apucat serios de gătit și a decis să le facă o prăjitură lui David, Evei și soțului ei.

Cei mici au stat numai pe lângă ea și au urmărit-o cu atenție. Nici Măruță nu a stat prea departe, pentru că el a fost cel care a filmat și a postat întregul moment. De asemenea, el îi adresa soției sale tot felul de întrebări despre preparatul de care se ocupa încă de la primele ore ale zilei.