Andra a reușit să intre din nou în atenția fanilor săi, după ce a publicat o serie de imagini controversate chiar pe contul ei oficial de Instagram. În fotografiile respective se poate observa foarte clar cum frumoasa vedetă a pierdut lupta cu kilogramele în plus. Nimeni nu a judecat-o pentru acest lucru, iar internauții au tras deja concluziile și cred despre ea că ar fi gravidă cu al treilea copil, dar ține totul secret până când va găsi momentul oportun să povestească lumii întregi despre sarcina sa.

Andra, moment de sinceritate în fața fanilor

În fața acestor zvonuri, soția lui Cătălin Măruță nu a putut rămâne indiferentă, ba chiar a ținut să explice și cum stau lucrurile, de fapt. Veste proastă pentru cei care credeau că artista va aduce pe lume un copil, pentru că nici nu se pune probleme de așa ceva. Artista este doar o mare iubitoare de mâncare, iar asta și-a pus amprenta serios pe trupul ei. Mai mult de atât, Andra a ținut să spună și că dacă ar aștepta un copil, nu ar avea de ce să ascundă acest eveniment important din viața sa.

“Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.  Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă .” a declarat Andra în cadrul unei emisiuni TV.