Andra a fost invitata specială a lui Mihai Morar în cadrul unui nou podcast de excepție. Sinceră din fire cum o știm, Andra a vorbit deschis despre multe subiecte personale și a oferit multe detalii pe care fanii ei nu le-au știut până acum.

S-a întors cu mulți ani în urmă și și-a adus aminte de vremurile în care era nevoită să depună toate eforturile pentru a-și construi o carieră muzicală. Nu avea o situație financiară deloc bună, așa că a fost nevoită să se adapteze vremurilor aprige și să se hrănsească cu ceea ce avea la îndemână.

Andra, detalii neștiute despre cea mai grea perioadă din viața ei

Andra se numără printre cei mai de succes artiști de la noi din țară. Nu numai că este una dintre cele mai talentate, însă este și una dintre cele mai scumpe. În coformitate cu anumite surse, frumoasa artistă ar cere în jur de 6.000 de euro pentru a veni în cadrul unui eveniment și, mai mult decât atât, pe minut câștigă suma de 1000 de lei.

Nu a fost deloc ușor să ajungă unde se află astăzi, iar despre toate aceste aspecte care au dus-o către drumul spre succes a vorbit în timpul podcast-ului ”Fain & Simplu” alături de Mihai Morar.

În discuție, un loc important l-a avut și tatăl Andrei, care a intervenit telefonic și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața fiicei sale și prin ce au fost nevoiți să treacă când Andra era încă o puștoaică.

Andra povestește despre cea mai grea perioadă din viața ei: ”Mâncam biscuiți din pâine uscată. Mi-au furat pantofii”

“Da, copilul meu știa că trebuie să cânte, să își facă treaba și lucrurile să iasă bine. Au fost mai multe momente grele…unul, când am mers prima oară la Costi (n.r.: Ioniță) să înregistrăm și am dormit la cineva acasă și era un frig cumplit în cameră. Andra trebuia să cânte a doua zi, nu am vrut să răcească așa că l-am sunat pe Costi și ne-am mutat în toiul nopții, ca să mergem undeva unde era mai cald”, a mai mărturisit tatăl artistei.

Un alt moment pe care Andra l-a rememorat a fost în legătură cu o călătorie cu trenul, moment în care cineva i-a furat o pereche de pantofi. Mai mult, vedeta mărturisește și că era nevoită să mănânce numai bisciți pentru că altceva nu se găsea.

Optimistă din fire și extrem de recunoscătoare, Andra mărturisește că acum râde de acele momente, însă și faptul că nu ar fi ajuns acum aici dacă nu ar fi trecut prin acele experiențe neplăcute la vremea respectivă.

“Țin minte când am fost cu trenul, veneam spre București, și mi-au furat pantofii din tren. Noroc că mai avea o pereche de rezervă. Acum nu mai e la fel, dar înainte, cum erau magazinele alea din gară…nu avea de unde să îți cumperi nici măcar un sendviș ca lumea și ajungeam să mănânc acei biscuiți din pâine uscată. Mâncam din ăia până ni se făcea rău, că doar din aia găseam. Aia era mancarea noastră, mai schimbam aroma. Noi acum rădem de lucrurile astea, dar atunci, din dorința de a reuși, treceam peste momentele astea mai grele”, a declarat vedeta în cadrul podcast-ului.