Andra arată bine și cu haine ieftine, iar cele mai recente apariții sunt dovada perfectă.

Andra nu are nevoie de prea multe introduceri. Artista are în spate zeci de ani de carieră și în tot acest timp a bifat numeroase performanțe. Recent, a fost premiată la gala The Artist, acolo unde a meritat din plin trofeul. Și, așa cum era de așteptat, soția lui Măruță nu avea cum să urce pe scenă înainte de face celebrul „outfit check”.

Andra este una dintre cele mai bune voci de la noi și se menține de ani de zile pe primele poziții în topuri. Nu i-a fost deloc ușor să reziste în industrie, dar cu multă muncă și dedicare, nimic nu a fost imposibil. Mai nou, artista a făcut o tradiție din a lansa în fiecare an câte un hit cu zeci de milioane de vizualizări.

Nu mai este niciun secret că, uneori, cariera de artist poate fi una extrem de costisitoare. Pe lângă sumele de bani investite în piese, nici imaginea de persoană publică nu poate fi lăsată deoparte. Acest aspect este foarte bine cunoscut și de Andra, dar și de echipa ei de stiliști.

Andra nu are deloc figuri de vedetă. De unde își cumpără soția lui Măruță hainele de scenă
social media

Andra știe că „haina nu-l face pe om”

Fiind prezentă de atâta timp pe micul ecran și în lumina reflectoarelor, Andra a reușit să își contureze un stil puternic care să o reprezinte. Banii nu au fost niciodată o problemă pentru ea, dar se pare că nu aruncă cu ei în stânga și-n dreapta. În ciuda faptului că arată impecabil de fiecare dată, Andra nu poartă doar piese de mii de euro.

Recent, la evenimentul The Artist din Craiova, Andra a vorbit fără să se ferească despre ținuta ei. Deși poate părea greu de crezut, artista s-a îmbrăcat de la Zara și a alcătuit o ținută foarte armonioasă. Desigur, a avut și anumite piese care au plusat ca valoare, cum ar fi pantofii de la Amina Muaddi.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.