Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară și este observată în detaliu de fanii ei, care sunt la curent cu mișcările vedetei, deoarece este urmărită de aceștia pe toate rețelele de socializare. Se pare însă că a uitat un mic detaliu.

Reclamă

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, Eva, și-a sărbătorit zilele acestea aniversarea. Părinții săi au dat o petrecere de zile mari pentru ea, sărbătorind-o cum se cuvine. Un detaliu care pentru unii dintre fani a fost vizibil este faptul că David, celălalt copil al faimosului cuplu, nu apare în niciuna dintre fotografiile încărcate recent de Andra. Acest lucru a lăsat loc de interpretări, una dintre ele fiind faptul că Andra are o afinitate mai mare pentru Eva.

Legătura dintre cele două este una specială.  Andra și-a doarit ca fiica ei să se simtă mai iubită în această perioadă, având în vedere că este ziua ei de naștere. Unii internați au criticat-o pentru faptul că David nu apare în peisaj. Deși este mai mult ca sigur că interpreta a văzut comentariile răutăcioase, aceasta a ales să nu bage în seamă gurile rele.

Reclamă

Andra Măruță criticată dur de fani. Ce detaliu important a uitat artista?

Andra a primit critici din partea urmăritorilor săi

„Nu s-a supărat David că nu l-ați băgat și pe el în poze?”, „Da, are dreptate doamna respectivă, David nu apare în nicio poză.”, i-au scris fanii în comentarii.

Unii dintre ei au sfătuit-o să nu ia în seamă vorbele de acest gen.

„Andra nu-i lăsa pe pagina ta pe cei care te urăsc, te invidiază, transmit doar negativism, îți judecă viața…Dă-le block! Fără hateri pe pagina ta!”, i-a transmis o internaută.