Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, artista a spus cine este, de fapt, tatăl lui David: Cătălin Măruță sau Jean de la Craiova

Andra Măruță a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor

Discreți cu dezvăluiri din viața de familie, artista a acceptat o provocare oferită chiar de soțul său. În cadrul unei ediții din emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, Andra a acceptat să răspundă la întrebarea: Cine e tatăl lui David?Jean de la Craiova sau Cătălin Măruță? Răspunsul artistei a stârnit râsul tuturor.

„Citești întrebarea în gând și dai răspunsul cu voce tare.

Stai mă un pic. Păi având în vedere întrebarea, dragi colegi…

 Trebuie să dai răspunsul…deci răspunsul direct…

Bun, Florin Salam

Ăsta-i răspunsul?

Ăsta este răspunsul”, a fost dialogul dintre Andra și Cătălin Măruță.

Răspunsul Andrei nu a stârnit supărarea lui Cătălin Măruță, având în vedere că totul a fost doar o provocare. Într-un interviu acordat pentru revista Viva!, vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre viața de familie și despre cum au reușit cei doi să depășească problemele din cuplu.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a declarat Andra pentru sursa menționată mai sus.