Andra Măruță a dezvăluit care este lucrul pe care l-a învățat de curând, la 13 ani distanță de când s-a căsătorit cu prezentatorul de televiziune, Cătălin Măruță.

Ei bine, Andra este fericită că a învățat să facă…mămăligă. Prin urmare, se poate considera de acum înainte o gospodină în adevăratul sens al cuvântului.

https://www.tiktok.com/@anamariatrifon/video/7125079302793628934?_t=8UKywhk6HKQ&_r=1

„Se zice că, dacă știi să faci mămăligă ești bună de măritat. Acum, ce să vă zic, abia după 13 ani de căsătorie am învățat să fac mămăligă. Ia uite aici!” a declarat Andra

„Ne potrivim bine..”

În ceea ce privește relația pe care o are cu Cătălin Măruță, Andra spune că viața de familie o împlinește. În același timp, artista speră că ea și Măruță vor fi împreună până când moartea îi va despărți.

„Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt.” a declarat artista, pentru revista VIVA!

În toți anii în care a fost alături de Cătălin Măruță, Andra mărturisește că au fost mai multe momente bune decât rele. Artista consideră că este un lucru important faptul că, atât ea, cât și Cătălin, își declară dragostea ori de câte ori au ocazia.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.” a mai declarat Andra pentru sursa citată