Andra Măruță a primit o provocare de zile mari in aceasta dimineata. Initiatorul acesteia a fost chiar sotul ei, Cătălin. Extrem de curajoasa, femeia a dus totul pana la capat, iar fanii au fost cu adevarat surprinsi. Andra este extrem de indragita pe retelele de socializare asa ca este posibil ca multi sa ii urmeze exemplul! Dar in ce consta provocare lui Cătălin Măruță pentru frumoasa lui soție?

La 33 de ani, cu doua nasteri la activ, Andra Măruță și-a pastrat frumusetea naturala. Femeia nu a apelat la nicio interventie estetica pana acum, lucru extrem de apreciat de cei care o iubesc. Nu de putine ori s-a fotografiat vedeta fara pic de machiaj, semn ca nu pune prea mare accent pe felul in care o priveste lumea. Artista are incredere deplina in ea, iar cand sotul ei a provocat-o sa publice o poza fara filtre, Andra s-a executat.

Primul care a indeplinit provocarea a fost chiar Catalin. Sa recunoastem insa, ca barbatilor le este mult mai usor sa apara naturali in fata camerelor de filmat. Nu au nevoie de filtre si sunt foarte putini cei care le folosesc. Prezentatorul i-a provocat la randul lui pe Jorge, Tily Nicolae, dar si pe Andra Măruță, propria lui sotie. Artista a primit cu bratele deschise aceasta initiativa si s-a filmat in pijamale, cu fața de … dimineata.

„Să vedem fața voastră naturală…”

„Am primit o provocare, să mă filmez fără niciun filtru, deși mie îmi plac foarte mult. Am acceptat această provocare așa că, asta sunt eu, dimineața, cu puține cearcăne, deși am dormit și bineînțeles cu pistruii, pe care nu trebuie să îi mai ascund. Mai nou sunt și filtre cu tot felul de pistrui. Așa că vă lansez și vouă această provocare: să vă filmați fără filtru. Să vedem fața voastră naturală, care este cea mai frumoasă! Vă pup!” a transmis Andra Măruță pe Instagram.