Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii pentru ca ar face totul. Chiar dacă au o vârstă fragedă, cei mici știu deja ce își doresc de la viață. Au planuri serioase de viitor și deja muncesc în acest sens. Ei bine, deja au reușit să câștige primii lor bani. Sunt deja faimoși pe social media, iar acest lucru i-a ajutat să se implice într-un proiect important.

Andra este o mamă de nota zece. De când i-a adus pe lume pe David și Eva, viața i s-a schimbat în totalitate. A început să pună accentul pe creșterea și pe educarea lor mai mult decât pe orice altceva. A avut grijă să fie mereu alături de ei și să nu le lipsească absolut nimic. În plus, i-a ajutat și în cariera lor.

Andra are niște copii model

Copiii ei și ai lui Cătălin Măruță nu au pornit chiar de jos. Au avut un avantaj imens datorită faptului că au niște părinți cunoscuți și apreciați în România. Faptul că ei petrec foarte mult timp în mediul online nu este considerat de vedetă un lucru rău. Era conștientă de la început că se va întâmpla acest lucru și s-a pregătit intens pentru asta.

Cele două vedete controlează tot ceea ce fac ei sau ce postează, pentru a-i feri de presă și de gurile rele. Au grijă să nu îi expună prea mult, cel puțin nu de la această vârstă. Vor doar ca oamenii care îi urmăresc să îi vadă exact așa cum sunt ei, de aceea fac și vloguri împreună; care de altfel prind extrem de bine la public.

Andra, mândră de copiii ei! Cum au reușit cei mici să câștige primii bani: „Ne-am asumat"
radioimpuls.ro

 

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință.

Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși.” a declarat Andra.