VIDEO. Andra, încă un motiv de laudă! Gestul impresionant până la lacrimi făcut de artistă în plină pandemie!

andra gest impresionant
andra gest impresionant

Andre este, fără doar și poate, unda dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Pandemia de coronavirus reprezintă și pentru aceasta un motiv pentru a fi și mai aproape de români și de a-și păstra familia cât mai aproape. Planul profesional a avut de suferit, însă ceea ce primează acum este sănătatea. Andra a uimit o țară întreagă prin gestul extrem de emoționant pe care l-a făcut la Radio Zu.

 

Frumoasa cântăreață, invitată fiind la Radio Zu, a făcut un gest care atinge orice român. Aceasta a cântat imnul României, ”Deșteaptă-te, române!”, care a stârnit numai laude și păreri pozitive. Andra nu a avut nici măcar o greșeală, iar interpretarea ei a fost impecabilă de la început până la final. Cântăreața a avut în voce foarte mare emoție, dar și iubire față de semenii ei în suflet.

”Este important să nu ne expunem inutil!”

Aceasta se declară foarte atinsă de ceea ce se întâmplă în țara noastră la momentul actual, astfel că ne oferă câteva sfaturi pri care ne putem păstra în siguranță. Aceasta ne îndeamnă să nu ne expunem inutil și că igiena realizată cu un real simț de răspundere nu este o opțiune. Familia trebuie ținută cât mai aproape și cât mai unită, chiar dacă fizic nu se poate pe moment. Cea mai bună modalitate este să ne folosim de comunicarea prin telefon și prin rețelele de socializare. Siguranța este primordială în aceste momente de cumpănă cu care ne confruntăm, spune Andra.

”Țineți legătura cu cei dragi prin telefon și prin Internet, nu ieșiți din case. E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălați-vă pe mâini foarte bine, dezinfectați suprafețele pe care le atingeți des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză. Aveți grijă de voi!” – a transmis Andra pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

zodii noroc luna aprilie. Cele mai norocoase zodii in luna aprilie

Top 3 cele mai norocoase zodii în luna aprilie. Vor avea bani și dragoste din plin

loredana groza

Loredana Groza, impecabilă din cap până în picioare la 50 de ani! Își dezvăluie toate secretele!