Andra Gogan este una dintre cele mai apreciate vloggeriță de la noi, dar și cu o carieră de succes în muzică. Recent, tânăra și-a suprins fanii cu un videoclip postat pe TikTok. Andra Gogan a fost provocată de un fan să își filmeze tatăl atunci când îl întreabă dacă își dorește nepoții.

Care a fost reacția tatălui artistei

Andra Gogan a dat curs provocării lansate de un internaut și și-a filmat tatăl atunci când îi pune această întrebare. Bărbatul a fost luat prin surprindere de întrebarea artistei, dar se pare că momentan, Andra Gogan nu se gândește să devină mamă.

Andra Gogan: ,,Tati, vrei un nepoțel?”
Tatăl Andrei Gogan: ,,Ai ceva să îmi comunici?”
Andra Gogan: ,,A…Nu.”
Se pare că artista își dorește să se concentreze pe proiectele legate de cariera sa muzicală. Andra Gogan nu este preocupată doar de muzică, ci și de activitatea din mediul online. Aceasta are mereu sprijinul și aprecierea fanilor. Chiar artista a lăsat un comentariu la acel videoclip și a precizat că nu se grăbește să se căsătorească sau să aibă un copil. 
,,Hmm, iubesc copiii și sunt înconjurată de copii cred că zilnic, dar da, mai durează până mă căsătoresc și fac copii”, a fost comentariul postat de Andra Gogan la videoclipul postat pe TikTok. 
Andra Gogan a precizat că mai trebuie să treacă ceva timp până când se va așeza la casa ei. Chiar și așa, fanii își doresc să fie la curent cu noutățile care apar în viața acesteia. Un internaut a lăsat un comentariu la acel videoclip și a precizat că și-ar dori să știe atunci când artista va aduce pe lume un copil. 
,,Sper să ne spui și nouă când va veni copilul deoarece tu ne-ai făcut copilăria mai frumoasă”, a scris un internaut. 
@andragoganro Reply to @andrei65758 ♬ original sound – andragogan.ro 🇷🇴