Se împacă Andra Ghinea și Lino Golden? Andra Ghinea și Lino Golden au format unul dintre cele mai invidiate cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cei doi reprezentau idolul cuplurilor moderne și aveau o mulțime de fani. Deși amandoi se iubesc acum cu alte persoane, Andra și-a exprimat foarte clar părerea în legătură cu o posibilă împăcare. 

Misterul despărțirii dintre cei doi nu a fost elucidat nici până în ziua de astăzi. Cuplul a ales să meargă pe drumuri diferite fără să ofere fanilor prea multe explicații. Cu toate astea, Andra a rămas cu un gust amar pe buze atunci când își reamintește de fostul ei iubit.

Se împacă Andra Ghinea și Lino Golden?  Ce mesaj i-a transmis bruneta în mod indirect fostei sale iubiri?

Andra Ghinea este o influență foarte populară pe Tiktok și nu ezită să își exprime creativitatea sau părerile în cadrul platformei. Artista pare că vrea să insinueze într-unul din clipurile postate recent, că Lino Golden i-ar fi cerut să se împace. Chiar și dacă nu s-a întâmplat, cu siguranța Lino și-a primit răspunsul clar și tăios.

Melodia pe care tânăra i-a dedicat-o indirect nu are cele mai bune urări către fostul ei iubit. S-ar părea că aceasta a suferit destul de mult după cântăreț și el este cel care i-a frânt inima în trecut.

@andraghineaa♬ original sound – unhaving ;

Fanii au susținut-o în comentarii

Lino Golden a declarat în trecut că nu mai ține legătura cu Andra, fosta sa iubită și nu au rămas în relații bune, deși s-au iubit timp de 3 ani. Argumentul deciziei sale a fost unul extrem de veninos pentru brunetă, deoarece inima băiatului de aur nu s-a dovedit a fi la fel.

„Nu cred în prietenie după despărțiri, mai ales cu oameni toxici”, a explicat cântărețul făcând aluzie la Andra Ghinea.

Cu toate că a trecut destul timp de la aceste declarații, încă există resentimente între cei doi. Astfel, Andra i-a dat replica pe Tiktok, comentariului usturător din trecut al fostului ei iubit. Vedeta nu i-a scris nimic personal, însă s-a folosit de o melodie virala din cadrul aplicației. Fanii au susținut-o prin comentarii încurajatoare și imediat au presupus că mesajul îi este predestinat lui Lino Golden.

„Mai bine că ți-ai dat seama acum decât deloc, nu e de tine Lino”, a comentat un internaut.