Andra a ținut să pună punct tuturor speculațiilor, după ce s-a tot vorbit în presa tabloidă despre faptul că ar fi gravidă.

„Eram sigură. Nu sunt gravidă, încă nu sunt gravidă. Dar nu lucrez la aşa ceva. Dacă mai vine un copil, vă anunţ. Dar nu sunt însărcinată. Sper că s-a clarificat treaba asta”, a declarat Andra pentru Spynews.

Încă de anul trecut s-a speculat faptul că Andra ar fi gravidă pentru a treia oară. Speculațiile au fost alimentate și de faptul că celebra cântăreață a fost surprinsă în timp ce ieşea de la medicul ginecolog cu care a avut cele două naşteri de până acum.

Totodată, o declarație a artistei, făcută în glumă toamna trecută, a amplificat speculațiile că s-ar pregăti pentru un alt copil. ”Am uitat să vă spun că şi eu sunt gravidă”, a declarat Andra.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva-Maria. Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei. Nașii de cununie ai cuplului Andra-Cătălin Măruță au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.