Andra și Cătălin Măruță se află pe lista celor mai îndrăgite și puternice perechi de la noi din țară. Căsnicia lor durează de ani buni și chiar dacă timpul a trecut și alte cupluri au avut probleme în vieților lor mai ales în pandemie, nu a fost și cazul celor două vedete. Faptul că în ultimul an viața li s-a dat peste cap, nu a fost un impediment pentru aceștia, ci o ocazie de a petrece mai mult timp alături unul de celălalt, dar și de cei doi copii ai lor, Eva și David.

Andra: „Îmi tremurau picioarele”

Cu siguranță, Andra duce lipsa concertelor și a evenimentelor la care participa și care erau într-un număr foarte mare, dar nu regretă faptul că a stat mai mult acasă. Chiar dacă nu a avut concerte, vedeta nu a dus lipsă de activitate, deoarece filmările pentru emisiunea unde ea este jurată, Românii au Talent, s-au ținut. Chiar în cadrul uneia dintre ediții, cântăreața și colegii eu au purtat o discuție foarte, foarte interesantă.

Frumoasa artistă și-a deschis inima în fața colegilor ei, dar și în fața telespectatorilor și le-a vorbit acestora despre momentul în care actualul ei partener de viață, Cătălin Măruță, i-a oferit inelul de logodnă. Totul s-a întâmplat când Andra se aștepta mai puțin și s-a emoționat extrem de tare, în momentul în care a realizat ceea ce se întâmpla acolo, de fapt. Cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu mai mulți ani, dar soția lui Măruță își amintește de clipele acelea de parcă s-ar fi întâmplat ieri.

Andra, declarații uluitoare despre modul în care a fost cerută în căsătorie: "îmi tremurau picioarele"

„Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost”, le-a povestit Andra tuturor, în timp ce purta o discuție cu jurații de la Românii au Talent.