Cuplul format din Andra și Cătălin Măruță este unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Aceștia se iubesc foarte mult, au o familie fericită și sunt niște părinți împliniți. Din punct de vedere profesional, aceștia nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt făcuți unul pentru celălalt, iar acest lucru se vede de la depărtare.

Cu toate acestea, cei doi soți sunt extrem de discreți și nu dezvăluie aproape niciun amănunt din viața privată. Aceștia nu doresc să se expună din acest punct de vedere, iar de aceea aleg să nu amestece viața personală cu viața profesională. Însă, în unele cazuri, acestea fiind extrem de rare, Andra oferă niște replici cu subînțeles, numai cine este atent cu adevărat își poate da seama despre ce este vorba. Un astfel de moment a avut loc în ediția de vineri seară în timpul difuzării emisiunii ”Românii au talent” de pe Pro TV.

În momentul în care pe scenă au apărut niște bărbați destul de musculoși, Andra a reacționat cu privire la această situație referindu-se la soțul ei, Măruță.

”Auzi, mă bărbate, mă! Tu, gingașul lu` mama, cu cine te-o făcut, numa` eu știu cum faci tu wrestling cu mine, cum m-arunci pe sus, pe jos” – a replicat Andra, după care a urmat un râs în stilul caracterisitc.

Andra este o soție ideală, îi cere adesea opinia lui Măruță. Acest lucru s-a întâmplat și când la orizont a părut pentru Andra ocazia ca să facă parte din juriul ”Românii au talent”.

”Da, discut cu Cătălin de obicei, din mai multe motive: în primul rând, pentru că multe decizii pe care le iau îl afectează și pe el. E vorba despre timpul nostru, cât timp lucrăm, uneori chiar departe de casă. În al doilea rând, pentru că am mare încredere în părerea lui. De exemplu, în acest caz, el deja lucra în televiziune de mulți ani și înțelegea mai bine decât mine în ce fel de proiect intru, ce efort va presupune și mă putea sfătui cum să îmi împart timpul mai bine. Nu în ultimul rând, când vorbesc cu el, de multe ori mi se clarifică și mie ce vreau cu adevărat. Decizia tot eu o iau, dar discuția cu un om în care am încredere mă face să văd lucrurile mai limpede” – a mărturisit iubita cântăreață.