Andra este una dintre cele mai talentate și apreciate vedete de la noi din țară. Artista a vorbit de curând despre ceea ce a însemnat pentru ea izolarea la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus și despre trăirile de care a avut parte neputând să mai ia contact fizic cu nimeni în afară de soțul și copiii ei. Mai mult, artista a vorbit și despre emisiunea pe care o moderează partenerul său de viață pe canalul de telviziune ProTv.

Reclamă

În carul unui interviu, Andra a vorbit despre crizele, de orice natură, cu care se confruntă oamenii de pretutindeni din cauza evenimentelor neplăcute din ultima vreme care au lovit în fiecare dintre noi într-un fel sau altul. Viața în carantină a Andrei începea încă de dimineață, la ora 8. Ocupația principală a reprezentat grija față de cei doi copilași pe care îi are împreună cu prezentatorul Cătălin Măruță. Aceasta a păstrat o legătură strânsă cu cea care i-a dat viață în toată această perioadă. Artista se declară dezamăgită din cauza faptului că nu a putut să-i fie alături de ziua ei. Andra mai mărturisește faptul că cei mici sunt nerăbdători în momentul în care încep cursurile online. Sunt foarte atenți și dornici să învețe lucruri noi.

Reclamă

Cum decurge o zi din viața Andrei în izolare?

“Când ne trezim, începem pregătirile pentru micul-dejun. Eva și David mă ajută. Suntem plini de energie și vorbăreți, mai ales copiii. Eu discut cu Cătălin în tot acest timp, el bea o cafea, ne uităm la știri. Apoi David are școală online și are nevoie să fie punctual și pregătit pentru lecții. Eva și cu mine îl lăsăm să se concentreze, ne jucăm, ne uităm la desene animate, facem diverse lucruri până termină, iar Cătălin pleacă spre ProTV. Iau prânzul cu copiii, fie ceva făcut atunci, o salată sau paste, depinde, fie comandăm de la restaurantele care ne plac, pentru a le sprijini. Apoi îl ajut pe David să facă temele primite în ziua aceea.

Eva participă de multe ori sau ascultă pentru că temele sunt foarte interesante, foarte des avem de făcut proiecte creative, o hartă, un joc, un puzzle. Mă bucur că școala reușește să le trezească interesul, că li se pare distractiv totul. Eva are de trei ori pe săptămână ore de pian si engleză si e foarte încântată să învețe melodii noi. E meritul profesorilor zic eu, sunt foarte buni”, a mărturisit Andra.

Ce a spus Andra despre emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV

Întrebată care este momentul preferat al zilei, Andra a mărturisit cu multă emoție în glas: “Seara, când ajunge acasă Cătălin, după emisiune. Ne e dor de el și ne bucurăm să ne reunim”, conform sursei citată mai sus.

Talentata cântăreață regretă că nu are timp să citească, însă, când restricțiile se vor relaxa mai mult, ea este decisă să îi ceară ajutorul mamei sale ca să recupereze la acest capitol, mai ales că are multe volume bune pe noptiera din dormitor, recomandate de prietenele sale. Rugată să recomande trei filme care merită vizionare, vedeta a enumerat: “«Miracol în celula 7», «Outlander» și «Grace and Frankie»”.

Spre finalul interviului, Andra a transmis un mesaj emoționant fanilor săi: “Aveți mare grijă de voi, nu luați în glumă riscul de a vă îmbolnăvi. În curând ne vom revedea și vom sărbători asta cât mai frumos!”.