Aseară, emoțiile au fost la cote maxime pentru Andra. Artista a fost invitată să cânte Imnul României pe Arena Națională, cu ocazia meciului dintre România și Elveția. Deși Andra este una dintre artistele cu experiență și are una dintre cele mai bune voci, se pare că fanii nu au fost deloc mulțumiți de prestația ei.

Andra a avut onoarea să cânte Imnul României la unul dintre cele mai importante meciuri din ultima vreme. Artista s-a pregătit cu mult timp înainte și a făcut tot posibilul să se ridice la nivelul așteptărilor. Momentul nu a fost deloc unul ușor, având în vedere că pe stadion au fost peste 50.000 de persoane.

Andra a cântat impecabil, doar că, așa cum era de așteptat, s-au găsit persoane care să critice momentul ei și s-au legat de orice aspect. Mulți dintre cei care au fost pe stadion s-au supărat că artista s-a folosit de o tabletă pentru a citi versurile, în condițiile în care se presupune că trebuia să știe totul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Andra a avut emoții mari

Despre vocea sa, nu au fost multe de comentat, dar se pare că suporterii Echipei Naționale nu au fost prea încântați de faptul că Andra a cântat pe stadion. Majoritatea lor își doreau ca în locul Andrei să fie Theo Rose pentru că are o voce mult mai fresh și are o prezență scenică mult mai plăcută.

La un moment dat, Andra s-a încurcat puțin la versuri, dar nu toată lumea a sesizat, mai ales că întreaga Arenă Națională a cântat la unison cu ea.

Andra, criticată după ce a cântat Imnul României pe Arena Națională. „A trecut vremea ta, mai bine o lăsai pe Theo Rose”

La finalul serii, nimic din toate astea nu a mai contat, căci a fost un moment unic pentru România. Echipa Națională a învins Elveția cu 1-0, Denis Alibec fiind cel care a reușit să înscrie un gol în poarta adversarilor cu puțin timp după ce a început repriza a doua.