Andra este una dintre cele mai apreciate voci de la noi din țară. Artista este iubită de milioane de fani și, deși activează de ani de zile pe scena muzicală, încă se menține în topuri. Soția lui Măruță este idolatrizată de milioane de femei care o văd perfectă, însă artista are un defect care îi dă bătăi de cap de ani de zile.

Andra este impecabilă la fiecare apariție pe care o are în spațiul public. Artista lucreză cu cei mai buni specialiști atunci când vine vorba de styling și de makeup, așa că nu este de mirare că imaginea ei este una fără de cusur. De-a lungul timpului, vedeta a demonstrat că naturalețea nu se demodează niciodată.

Andra este complexată de pistrui

Andra nu este genul de artistă care să se afișeze în fața fanilor din online mereu machiată. Aceasta a avut curaj să se prezinte și la primele ore ale dimineții, fără niciun pic de machiaj și fără retușuri. Cei care o urmăresc de ani buni știu că soția lui Măruță are pistrui. Deși a primit mereu încurajări din partea fanilor să se afișeze cu pistruii, se pare că nimeni și nimic nu a convins-o să facă asta.

Andra, tentată să treacă pe la medicul estetician. Ce defect vrea să corecteze soția lui Cătălin Măruță?
Instagram

Mai mult, Andra a recunoscut că încearcă din greu să ascundă aceste detalii ale piele pe care ea le consideră ca fiind defecte. De la fonduri de ten cu acoperire mare, la anticearcăne puternice, vedeta le-a încercat pe toate. Soția lui Măruță nu excludea, la un moment dat, nici vizita în cabinetul medicului estetician pentru corecție.

„Singura mea problemă e că am pistrui. Mai mulți. Și nu mă omor după acești pistrui. Îmi plac la alte persoane, dar la mine nu. Ce mi se pare ciudat e că mulți ani mi-am tot acoperit pistruii adevărați pe care îi am, nu ăștia din acest filtru.

I-am acoperit cu tot felul de chestii. Ba anticearcăn puternic, ba fondul de ten să fie foarte puternic. Și acum mai nou văd că îmi place. O dată la cinci ani ți se schimbă gusturile.”, spunea Andra, conform impact.ro.