Andra nu are nevoie de prea multe prezentări. Soția lui Cătălin Măruță s-a impus pe scena muzicală și este una dintre cele mai apreciate artiste. Încă de la lansare și până în prezent, jurata de la „Românii au talent” a fost mereu pe cele mai bune poziții din topuri. Totuși, nimic nu durează la nesfârșit, așa că Andra s-a gândit destul de serios la momentul în care nu va mai urca pe scenă.

Andra se poate lăuda cu una dintre cele mai mari comunități de fani. Pandemia i-a întristat pe toți cei care o așteptau pe artistă să urce pe scenă. Concertele au fost din ce în ce mai puține, dar Andra a compensat prin lansarea de multe piese. Totuși, artista are și o veste mai puțin bună pentru comunitatea ei.

Andra vrea să îi învețe muzică pe cei mici

Soția lui Măruță a recunoscut că plănuiește să se retragă din lumina reflectoarelor la un moment dat. Andra și-a dorit mereu să fie profesoară, mai ales că iubește copiii. Vedeta nu are cum să facă asta acum din cauza programului, dar, în viitor, ia asta foarte serios în considerare.

„Acum am posibilitatea ca într-o zi să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică.”, a declarat Andra potrivit bzi.ro.

Anul trecut, Andra a fost pe val mai mult ca niciodată. Artista a lansat o piesă alături de cei de la 3 Sud Est, piesă care a rupt toate topurile. Deși este foarte activă în acest domeniu, vedeta îl susține foarte mult pe soțul ei. Cei doi vor să se implice în domeniul imobiliar. Cătălin a depus deja documentația necesară și se pare că a fost norocos. O mare parte dintre avize au fost deja aprobate, iar, în curând, Andra și Cătălin vor deveni proprietarii unui bloc în Pipera.