Andra este una dintre cele mai iubite cantarete din Romania, dar cu toate acestea a trecut si ea prin momente rusinoase! Cauza? Alcoolul! Da, ati citit bine! Se pare ca bautara ii da batai de cap frumoasei artiste. Andra e si ea om si are vicii. Tocmai pentru ca nu obisnuieste sa bea, cand o face, are mari probleme. Iar problemele acestea se rasfrang asupra sotului ei.

Reclamă

Sincera cu fanii ei, chiar Andra a povestit prin ce a trecut. Frumoasa artista le-a dezvaluit celor care o urmaresc un episod rusinos din viata ei. În urmă cu ceva timp, artista și-a făcut soțul de râs! Și nu oriunde. Chiar in casa socrilor și in fata lor. După cateva pahare, si-a dat drumul la gura si a dat din casa. Vedeta le-a povestit părinților lui Măruță, detalii ridicole despre fiul lor. Măruță a intrat în pământ de rușine, dar nu a mai avut ce să facă. Fapta era consumata.

Reclamă

De ce a renuntat Andra la alcool

Din acel moment, Andra a jurat sa nu mai puna gura pe băutură! Artista a facut un vlog pe Youtube în care a povestit o intamplare de la inceputul mariajului cu Cătălin. Se pare ca a existat un moment in care si-a dat frau liber cuvintelor și l-a facut de ras pe Măruta în fata familiei. Alcoolul, bate-l vina! După numai 2 pahare de vin, Andra s-a ametit și le-a povestit socrilor cele mai ascunse secrete ale sotului ei.

„Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit Andra.