Andra a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu, după cererea în căsătorie. Despărțirea celoi doi concurenți de la Puterea Dragostei eset subiect de discuție de câteva zile încoace. Vedeta nu a mai suportat și a dat cărțile pe față în legătura cu ruptura dintre ei. Ea a fost cerută în căsătorie de Bogdan Mocanu, iar tot momentul a fost filmat și urcat pe canalul ei de YouTube.

Reclamă

Fanilor nu le-a venit să creadă că văd așa ceva în fața ochilor. Se pare că că au filmat doar un videoclip și că nu a fost pe bune, așa cum sperau admiratorii și oamenii care s-au strâns într-un număr destul de mare pe „platoul de filmare”. După publicarea cererii în căsătorie, a început să primească mesaje în care oamenii o felicitau pentru logodnă; dar multe comentarii de acest fel.

Reclamă

Andra a spus adevărul, după ce a văzut care este, de fapt, părerea oamenilor. A încercat să le explice prin intermediul unui Instastory faptul că a fost doar o regie cererea în căsătorie. Se pare că Andra și Bogdan au filmat doar un videoclip impreună. Mai mult de atât, a spus că nu mai există cale de întoarcere între ea și Bogdan și i-a rugat pe oameni să nu mai vorbească aiurea.

Ce a postat Andra pe Instagram?

„Nu mai vorbiți în necunoștință de cauză, vă rog. Eu și Bogdan nu ne-am logodit. Nu e vorba de o logodnă. Să înțelegeți. Tot ce s-a întâmplat în acel videoclip a fost o regie! Da? Suntem mici actori. Ce o sa vedeți peste câteva zile este un videoclip de despărțire. O să vă țin la curent. Nu sunt falsă. Dacă e să îmi asum o chestie, îmi asum tot timpul. 

Cum să ziceți că totul a fost o scenă? Că vlogurile astea…că victimizarea mea a fost o scenă. Da, eu l-am trimis pe Bogdan să mă înșele cu alta. În loc să mă respectați. A fost totul pentru followers? Nu puteam să merg la o altă emisiune pentru asta? Trebuia să mă fac de rușine, nu?”, le-a spus Andra fanilor de pe Instagram.