Află care este motivul pentru care Andra nu a acceptat să facă poze cu fanii.

De curând, Andra Măruță a susținut un concert, însă, la finalul acestuia nu a făcut poze cu fanii, după cum aceștia s-ar fi așteptat. Îndrăgita artistă și-a justificat gestul în fața celor prezenți la eveniment și le-a împărtășit motivul pentru care nu a putut să mai stea să facă poze cu ei

Andra le-a spus acelora ce îți doreau o amintire cu ea că, din nefericire, se află în întârziere. Artista era pe fugă, căci, la câteva ore distanță trebuia să plece la aeroport, întrucât mergea în vacanță cu familia. Ba, mai mult decât atât, artista le-a spus că a preferat să vină să concerteze, în loc să-și facă bagajele.

Andra Măruță: „Plec în vacanță..”

@ionut_2674

#foryou #foryourpage #andramaruta #andra

♬ sunet original – Ionuț YT

„Eu acum trebuia să stau să fac bagajele acasă și n-am stat, că am venit să cânt. La ora patru trebuie să fiu la aeroport. Plec în vacanță, n-am ce face!” a declarat artista

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de mai bine de 15 ani de zile. Artista este de părere că, unul dintre secretele de la baza relației lor este că, de-a lungul timpului, și-au acordat spațiu suficient. De altfel, vedeta consideră că este o greșeală ca partenerii să se sufoce unul pe celălalt într-o relație.

„După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire.

Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!” a declarat Andra Măruță în trecut într-un interviu acordat pentru Viva!

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.