Andra Măruță a luat imediat măsuri după ce a constatat că în mediul online circulă tot feluri de concursuri care ar fi organizate de ea. În realitate, artista nu are nicio legătură cu aceste concursuri, așa că și-a anunțat admiratorii că la mijloc este vorba despre o escrocherie. Vedeta a ajuns și la poliție pentru ca această problemă să nu se mai repete.

Andra Măruță a făcut plângere la poliție

Andra Măruță a cerut imediat ajutorul poliției după ce cineva s-a folosit de identitatea ei pentru a organiza niște concursuri false, care promiteau sume mari de bani concurenților. Mai mult, artista le-a transmis fanilor ei că atât ea, cât și soțul ei nu au decât conturile care au bifă și că nu folosește niciun alt cont de socializare.

„Sunt pagini false. Le-am raportat și la poliție, și la Facebook. Singurele noastre conturi sunt cele cu bifă. Așa că mare atenție”,a scris Andra Măruță pe contul personal de Instagram.

social media

Andra Măruță a tras un semnal de alarmă pe Instagram

Andra s-a confruntat cu o situație delicată după ce o persoană i-a furat identitatea pentru a păcăli oamenii. Mai exact, persoana în cauză a creat o pagină falsă cu numele artistei, pe care a postat că organizează un super concurs prin care oferă câte 5 000 de euro primelor 700 de persoane care pot ghici un anumit șir de numere.

„Voi acorda un premiu surpriză în bani de 5.000 de euro pentru primele 700 de persoane care pot ghici corect cifrele din imagine. Vă doresc succes și azi”, era scris în postarea care descria concursul fals.

Fără să stea pe gânduri, îndrăgita artistă a alertat oamenii legii pentru ca această situație să se rezolve. Andra Măruță și-a alertat toți fanii să nu participe la astfel de concursuri, pentru că în spatele acelor pagini se află altă persoană.