Andi Moisescu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi.

Acesta a ajuns la frumoasa vârstă de 50 de ani și se simte foarte bine în această postură. A postat un mesaj de mulțumire pe rețelele de socializare, comunicând cu fanii săi. 

Andi Moisescu a ajuns la vârsta de 50 de ani și se simte mai bine ca oricând. Cu siguranță că nu pare, dar atât îi arată datele din buletin. El s-a născut pe 26 octombrie 1972.

Prezentatorul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care mulțumește pentru urările pe care le-a primit cu ocazia aniversării sale. Mai multe vedete din showbizul românesc au postat numeroase mesaje cu această ocazie specială.

Acesta este un bărbat împlinit, având o carieră într-un domeniu pe care îl iubește, dar și o familie frumoasă alături de Olivia Steer și cei doi băieți.

„Mi-a spus un apropiat. Să nu îngrijorezi că te apropii de 50. Să te îngrijorezi doar când începi să te îndepărtezi
Pragul l-am trecut ușor, azi.
Cred că a venit momentul să le mulțumesc din suflet tuturor celor care au sesizat asta, cu discreție, eleganță sau umor, în mesajele primite.
Mă înclin, inevitabil!”, a fost mesajul transmis de Andi Moisescu.

Social Media

Cum se înțelege Andi Moisescu cu cei doi băieți ai săi

Andi Moisescu este un părinte mândru de băieții săi. Prezentatorul are o relația bună cu aceștia și se consideră foarte norocos. Știe că generațiile au evoluat foarte mult, iar ei vor fi cei care apelează la copii, nu invers.

„Sper să nu trezesc invidii inutile. Dar, în cazul nostru, n-a fost niciodată mai greu. Avem niște copii minunați. Echilibrați, sănătoși și veseli. Mă consider extrem de norocos și recunoscător și din punctul ăsta de vedere.

Generațiile au evoluat enorm. Eu cred că în foarte scurt timp noi o să ajungem să le punem lor întrebări neașteptate”, a spus Andi Moisescu.