Andi Constantin știe ce vrea de la viață și, tocmai de aceea, încă este în căutarea femeii perfecte pentru el.

Andi Constantin a înnebunit toate doamnele și domnișoarele odată cu participarea la „Temptation Island – Insula Iubirii”. Acesta a mers în Thailanda pe post de ispită și nu este deloc de mirare că a primit acest rol. Andi este un bărbat sexy, cu vorbele mereu la el și care știe cum să abordeze o femeie. Având în vedere că Andi Constantin a făcut multe cuceriri la viața lui, anul acesta a decis să se lase cucerit.

Andi Constantin ține pasul cu trendurile de pe social media. Burlacul are conturi pe toate platformele sociale, iar pe TikTok a început să fie din ce în ce mai activ. Acolo, acesta postează videoclipuri provocatoare care le fac pe admiratoare să apeze butonul de like. Andi are o comunitate destul de mare în social media și nu se va lăsa până când nu va aduna multe persoane și pe TikTok.

Andi Constantin, un burlac pretențios. Ce fel de femei nu își dorește în viața lui. „Când vorbesc cu cineva și văd... ”
Cancan

Andi Constantin nu are încredere în social media

Tot social media este și cea care îl sperie pe burlac. Andi Constantin a recunoscut că mereu are semne de întrebare când vede imagini perfecte pe Instagram. Asta îl face să mai reticent și să analizeze de două ori înainte de a face primul pas într-o discuție. Andi a fost invitat în podcast-ul „Fără filtru” și a pus punctul pe „i” în ceea ce privește măștile din online.

Deși a fost la emisiunea „Burlacul”, fosta ispită a plecat acasă fără parteneră, iar acum se explică de ce. Andi Constantin este foarte pretențios și a recunoscut că nu poate accepta orice persoană în viața lui. Acesta știe ce calități trebuie să aibă femeia de lângă el, dar și ce gafe ar trebui să evite.

„La mine, cel mai mare red flag este atunci când vorbesc cu cineva pe social media și văd flitru. Dacă este filtru în toate pozele, poți să-mi spui tu din Tolstoi. Nu mă interesează!”, a declarat Andi Constantin în podcast-ul „Fără filtru”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.