Andi Constantin dă semne că vrea să se așeze la casa lui.

Andi Constantin nu mai are nevoie de prea multe introduceri. Tânărul a dat peste cap zeci de domnișoare, mai ales după ce a participat la emisiunea care i-a conferit titulatura de burlac. Din nefericire pentru admiratoarele lui, acest statut este de domeniul trecutului, iar asta pentru că Andi are o iubită.

Andi Constantin a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară. Aceasta s-a făcut remarcat la emisiunea „Insula Iubirii”. După ce a dat peste cap lumea celor venite în Thailanda pentru a-și testa relația, cei de la Antena 1 i-au propus propria emisiune unde a fost personajul principal. Misiunea lui la „Burlacul” a fost aceea de a-și găsi sufletul pereche, însă, din păcate, nu a avut noroc.

Acum, la mai bine de doi ani de la acele filmări, Andi Constantin pare că nu mai este burlac. Vedeta și-a găsit partenera ideală despre care vorbește extrem de frumos. Momentan, acesta preferă ca identitatea celei care îl face fericit să rămână secretă, însă spune că este o femeie pe aceeași lungime de undă cu el. Ambii sunt pasionați de sport, iar aceasta a fost una dintre calitățile care l-a atras la ea.

Andi Constantin nu mai e burlac. Cine este cea care i-a furat inima
Cancan

Andi Constantin a fost lovit de săgeata lui Cupidon

Cât despre revenirea în televiziune, Andi spune că are de gând să ia o pauză. Totuși, nu va sta degeaba. Fostul „burlac” a început deja să pună pe picioare un proiect în online, proiect în care îmbină bucătăria cu pasiunea pentru gătit.

„În prezent, sunt într-o relație. Este prea devreme să vorbim despre o căsătorie. Sunt de trei luni împreună cu ea și suntem destul de bine. Am fost cucerit de ea prin simplitatea și naturalețea pe care o are. Este pasionată de sport, la fel ca și mine și lucrează în industria fitness-ului.

Planurile nu le fac momentan cu iubita mea, cele de viitor. Dacă totul o să meargă bine între noi, de ce nu să ne căsătorim? O să vedem”, a spus Andi Constantin, pentru Click.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.