Focoasa brunetă s-a obișnuit cu glumele partenerului

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, dar se află și pe lista celor mai iubiți artiști. Vedeta a câștigat inimile oamenilor prin umorul caracteristic și prin carisma de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale.

Chiar dacă a suferit din dragoste, cântărețul și-a găsit, în cele din urmă, fericirea în brațele Andei Călin. Cei doi îndrăgostiți se iubesc cu patos și au împreună doi copii minunați. Totuși, „fiul” lui Nea Marin nu se poate abține din a face glume la adresa celor din preajma sa. De această dată, „victima” a fost chiar iubita lui.

Ce i-a transmis Liviu Vârciu partenerei sale

Anda Călin este o femeie extrem de frumoasă. Chiar dacă a devenit mămică de două ori, bruneta a reușit să se mențină în formă și acum arată mai bine ca niciodată. Tânăra s-a obișnuit deja cu caracterul specific al iubitului său, iar atunci când acesta face glume la adresa ei, aproape că nu mai are niciun fel de reacție.

Recent, cei doi amorezi au făcut o escapadă la mare, iar prezentatorul a ținut neapărat să afle și fanii săi. Însă, nu oricum, ci printr-un filmuleț în care a povestit ce a îndemnat-o pe Anda să facă pentru a atrage privirile celor din jur. Sfatul „prețios” pe care i l-a dat Liviu a fost să poarte schiuri pentru ca lumea să întoarcă capul după ea.

@liviu.varciu #foryou #viral #family ♬ original sound – LIVIU VARCIU

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au întâlnit pentru prima dată într-un restaurant. Ulterior, acesta a început să-i scrie și astfel au ajuns să vorbească prin mesaje câteva luni din acel moment.

Ea a mai precizat că la începutul relației actorul a încercat să calce strâmb. Însă, bruneta și-a dat seama imediat de intenția acestuia. Deși au fost și momente de tensiune, mai apoi lucrurile s-au schimbat. Astfel, au reușit să se înțeleagă foarte bine.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii