Anda Călin a anunțat! Surpriză uriașă din partea lui Liviu Vârciu:

Anda Călin

Anda Călin este in culmea fericirii. Bruneta a facut anuntul pe retelele de socializare. Prietenii ei virtuali i-au felicitat-o imediat si pe ea, si pe Liviu Vârciu. Acesta i-a facut o surpriza uriasa frumoasei sale iubite, iar bruneta a simtit nevoia sa o impartaseasca tuturor. Liviu si Anda sunt nedespartiti de cand s-a nascut cel de al doilea copil al lor. Cei doi nu l-au aratat inca public pe micutul care si-a facut aparitia in viata lor.

Anda Călin este rasfatata de prezentator din ce in ce mai mult. Si este si firesc, tinand cont de faptul ca bruneta a indeplinit cea mai mare dorinta a lui. L-a facut pe Liviu Vârciu tata de baiat. Vedeta a marturisit in trecut ca isi doreste cel mai mult sa aiba un mostenitor care sa ii duca numele mai departe. La acea vreme, Liviu avea deja doua fete: Carmina, fiica lui si a lui Ami, si Anastasia, micuta pe care o are cu Anda Călin.

Pentru ca femeia i-a fost alaturi la fiecare pas si l-a iertat ce s-au despartit, Liviu Vârciu face tot ce poate pentru a ii intra in gratii. Prezentatorul este foarte romantic cu Anda Călin și ii face acesteia numai surprize frumoase. Despre cel mai recent cadou si vorbim astazi. Incantata din cale-afara, Anda le-a impartasit prietenilor virtuali ce surpriza i-a facut partenerul ei de viata.

Liviu Vârciu, gest incredibil pentru Anda Călin

Bruneta a fost cea care l-a dat de gol pe tatăl copiilor ei. La ceas de seara, cand Anda Călin nu se astepta, Liviu Vârciu i-a făcut un cadou superb: un buchet uriaș de trandafiri roșii. Anda nu s-a putut abține și a postat pe rețelele de socializare gestul făcut de artist. Toată lumea îl știe pe Liviu Vârciu ca fiind un om pus mereu pe glume, dar iată că prezentatorul tv poate fi și altfel, iar asta știe doar Anda Călin și se pare că este extrem de fericită alături de partenerul ei de viață, mai ales după astfel de gesturi. De când i-a dăruit doi copii, Liviu pare mai îndrăgostit ca niciodată de bruneta din viața lui, iar asta îl transformă într-un romantic incurabil.

Firmele din apartament nu mai au nevoie de aprobările vecinilor

Andreea Bălan

Andreea Bălan, umilință pentru George Burcea! De când are iubit nou: