Anda Adam face ea ce face și reușește să intre din nou în atenția publicului său. Îndrăgita vedeta este la momentul actual concurentă în cadrul emisiunii Bravo, ai stil și deși nu îi impresionează pe cei de acasă cu ținutele sale, ea încearcă să dea tot ceea ce are ea mai bun.

Anda Adam o familistă convinsă

Cântăreața nu a fost criticată doar de telespectatori, ci și de colegele sale de platou care cred despre ea că nu iese dintr-o anumită zonă stilistică. Astfel că multe dintre ele nu s-au ferit să îi reproșeze lucrul acesta, chiar în cadrul competiției de la Kanal D, având chiar și un conflict serios cu Ruxi pe această temă.

Dincolo de camerele de filmat, blondina este o femeie normală care de câteva luni bune are un nou iubit. Acesta a cerut-o chiar și de soție, iar artista are planuri mari în ceea ce îl privește. Ea își dorește foarte, foarte mult un copil cu actualul ei partener de viață și afirmă acest lucru, ori de câte ori are ocazia. Se consideră o familistă convinsă, iar un alt copil ar fi binevenit în familia sa.

 

”Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foare important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”,a declarat Anda Adam, pentru fanatik.ro.

Anda Adam vrea să devină din nou mamă, după ce a fost cerută în căsătorie: "Pentru mine este foare important să..."

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a povestit ea, la Bravo, ai stil.