Anda Adam și soțul ei s-au împăcat. Ce i-a dat de gol pe cei doi

Zilele trecute, toată lumea vorbea despre divorțul Andei Adam de soțul ei, iar acum aceasta a decis să spună adevărul. Nu a mai suportat pur și simplu să audă în stânga și dreapta că a luat decizia să divorțeze și a dat cărțile pe față. Așa că vedeta a postat o fotografiel; în care speră că este clar pentru toată lumea cum stau, de fapt, lucrurile.

Ce a apărut pe Instagram?

Anda Adam a renunțat în ultimul timp să mai posteze atât de multe imagini cu ea și soțul ei. În plus, cei doi au fost surprinși și fără verighete, iar toate acestea i-au făcut pe oameni să creadă că s-a terminat între ei. Anda Adam este împreună cu soțul ei din 2015 și abia acum au dat semne că ar divorța. Toate aceste zvonuri i-au făcut să se răzgândească și să posteze mai multe poze cu ei; astfel că oamenii nu ar mai avea ce să comenteze.

Nu a durat mult și pe contul lui de Instagram, a apărut o fotografie în care alături de frumoasa lui iubită, Anda Adam. Mai multe la descriere a pus  „Buburuza mea”, drept dovadă că formează încă un cuplu. Anda chiar a decis să facă și o serie de declarații în urma zvonurilor apărute pe internet în legătură cu divorțul ei.

”Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o”, a declarat Anda Adam.

 

Lasă un răspuns

Se căsătoresc Smiley și Gina Pistol? Adevărul a fost spus de artist

Harry și Meghan s-au mutat într-un conac unde chiria este uriașă!