Anda Adam este una dintre concurentele de anul acesta, de la Bravo, ai stil. Vedeta nu doar că a reușit să impresioneze pe toată lumea cu ținutele pe care le-a ales până acum, dar seara trecută a făcut și o serie de mărturisiri neașteptate despre partenerul ei de viață, Yosif Eudor Mohaci.

Anda Adam s-a logodit

Iubitul vedetei i-a făcut o surpriză de zile mari și i-a oferit un inel de logodnă cu care ea s-a lăudat în cadrul emisiunii de la Kanal D, dar pe care nu l-a purtat, pentru că i-a fost frică. Îl ține foarte bine ascuns într-un seif, deoarece este foarte, foarte scump și nu vrea să riște cu așa ceva.

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”, a declarat Anda Adam.

Artista este mai fericită ca oricând, deoarece și-a găsit liniștea în brațele bărbatului perfect, la care ține enorm. El o susține foarte mult pe toate planurile, iar asta contează enorm pentru concurentă.

 

„Chiar dacă ai succes în carieră și în alte domenii, cred că dacă nu ai fericirea aia atunci când deschizi ușa și ajungi acasă. Ești fericit, dar nu complet. Cred că această jumătate, care pe noi ne completează, contează foarte mult și în proiectele pe care noi le avem. El mă susține foarte tare de acolo de unde este”, a mai zis artista.