Pe Anda Adam și Nicoleta Nucă fanii le vor putea urmări în noul sezon Bravo, ai stil Celebrities 2021

Bravo, ai stil Celebrities 2021 este una dintre cele mai așteptate emisiuni ale acestui an și este pe cale să înceapă. Mai multe vedete vor lua parte la acest proiect, iar primele dintre el au fost deja confirmate este vorba despre Anda Adam și Nicoleta Nucă. Acestea se pregătesc să îi impresioneze pe cei trei jurați, dar și pe cei de acasă cu ținutele lor și speră să arate tot ce au ele mai bun.

Anda Adam și Nicoleta Nucă au acceptat provocarea

Nerăbdătoare să înceapă Bravo, ai stil Celebrities 2021, Nicoleta a dat deja primele declarații despre participarea sa. Frumoasa artistă spune despre ea că are este mereu dornică să iasă din zona sa de confort și că stilul este un versatil. În plus, vedeta își dorește să poată deveni mai bună în tot ceea ce face, iar participarea la acest concurs este o reală provocare pentru ea. Este, de asemenea convinsă că va reuși să învețe multe lucruri bune despre ea, dar și despre lumea modei.

Anda Adam nu a declarat încă nimic despre participarea sa la Bravo, ai stil Celebrities 2021, dar cu siguranță o va face în momentul în care se va simți pregătită. Vedeta are mulți fani care abia așteaptă să vadă ce fel de ținute va aduce în fața lor.

 

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua. Pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală. Cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine. Voi învăța despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, a declarat Nicoleta Nucă.

Distribuie