Anda Adam a decis ca relația pe care o are acum cu Yosif să fie una retrasă de ochii curioșilor. Din păcate, nu prea i-a reușit, mai ales că aceasta atrage privirile peste tot pe unde merge. Frumoasa concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a logodit în urmă cu câteva săptămâni, iar momentul a fost unul de vis. Iubitul ei a plănuit totul și a cerut-o de soție fix când se aștepta cel mai puțin.

Anda Adam vrea să devină mămică din nou

Anda Adam și viitorul ei soț se înțeleg de minune. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste ruptă parcă din filme și nu exclud posibilitatea de a deveni părinți în viitorul apropiat. Anda a declarat de multe ori că iubește foarte mult copiii, iar acum, că și-a găsit sufletul pereche, își dorește să devină din nou mămică.

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu. Cred că de acolo, de sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foare important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii.”, a declarat Anda Adam pentru fanatik.

Artista a fost cerută în căsătorie în Cappadocia

Anda Adam își dorea de foarte mult timp să ajungă în Capadoccia, așa că, pentru iubitul ei, escapada a fost ocazia perfectă. Vedeta și-a imaginat ca va fi o perioadă în care va sta liniștită și că nimic neprevăzut nu s-ar întâmpla, dar s-a înșelat.
Iubitul ei, Yosif s-a gândit că asta este cea mai bună ocazie să o ceară de soție, așa că nu a mai pierdut timpul.

Yosif a aranjat totul până la cel mai mic detaliu, astfel că Anda Adam a fost luată total prin surprindere. Mai mult, artista deja își pierduse orice speranță că va mai fi cerută de soție. Momentul a fost unul emoționant, atât pentru ea, cât și pentru Yosif. Imediat după marele anunț, Anda Adam a fost asaltată cu felicitări din partea fanilor și a colegilor.