Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a apărut pe Instagram cu un nou look, care o prinde de minune. Frumoasa blondină a simțit nevoia de o schimbare în prima lună de primăvară și a optat pentru a-și mai scurta părul, dar și-a făcut și breton. Nu s-a putut abține și imediat a postat o imagine pe rețelele sociale, pentru a le arăta ce a ieșit și se citea pe chipul ei că era foarte mulțumită de alegerea pe care a făcut-o.

Anda Adam și-a făcut breton

Frizura pe care a ales-o Andreea Bălan este una pe care au ales-o, de asemenea, multe vedete de la noi, dar și din afara țării. Bretonul se poartă în zilele noastre, iar cum artistei îi place să fie în ton cu moda, a decis să facă și ea marele pas. Nimeni nu se aștepta să o vadă pe artistă tunsă mai scurt și cu breton, dar cei mai mulți dintre ei i-au lăudat îndrăzneala și i-au transmis că îi stă foarte bine în felul acesta.

Mesajele și comentariile lor i-au confirmat cântăreței că a făcut alegerea corectă, așa cum a sperat. Chiar dacă are mii de fani care o iubesc și care îi doresc tot binele din lume, ea nu a putut scăpa de replicile acide ale unor internauții. De la o vreme, Anda Adam este criticată masiv, din cauza faptului că exagerează enorm în editarea pozelor sale, fapt pe care unii nu îl apreciază deloc.

Saptamana frumoasa sa aveti❗️🙏🏻”, a scris Anda Adam în dreptul imaginii pe care a postat recent pe contul său oficial de Instagram.

Anda Adam, schimbare spectaculoasă de look! Internauții au rămas mască / FOTO

„Om care să și editeze pozele mai mult decat tine, n am văzut….”, „Superbaaa ești”, „Wow ce frumoasa esti! Superba!”, au fost doar o parte dintre reacțiile fanilor de pe rețelele sociale.