Acum câteva săptămâni, Anda Adam i-a luat pe toți prin surprindere cu anunțul ei. Aflată la „Bravo, ai stil! Celebrities”, vedeta a decis să părăsească competiția. Nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că era una dintre cele mai bune concurente. În momentul plecării, Anda și-a motivat alegerea, spunând că mama ei este bolnavă. Între timp, fanii ei au descoperit altceva.

Pe tot parcursul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a dat dovadă de curaj și de versatilitate. Vedeta a avut mereu ținute bune, iar aprecierile din partea juraților nu au încetat să apară. Anda era un adversar de temut pentru toată lumea, iar pozițiile bune din topuri nu făceau decât să o încurajeze să lupte pentru marele premiu.

Anda Adam și-a minți fanii

Totuși, la un moment dat, Anda Adam a ales să plece din concurs. Artista nu a fost niciodată pe ultimele locuri, nici în pericol de eliminare, iar decizia ei i-a șocat pe toți. Atunci, vedeta le-a spus tuturor că este mai mult obligată de circumstanțe să facă asta, fiind vorba de mama ei.

„Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alături de ea în cazul în care vă face o operație. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. (…) Nu are decât două prietene și o vecină și dacă vă trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am.”, a declarat, la acel moment, Anda Adam.

Imediat după ce a părăsit competiția, Anda a revenit la prima ei mare pasiune și anume, muzica. Artista a lansat videoclip nou, iar, recent, le-a comunicat fanilor ei că se lansează în afaceri. Asta i-a pus un pic pe gânduri pe cei care o urmăresc. Pentru toți fanii Andei nu a avut logică ceea ce a spus în emisiune cu ceea ce a făcut după. Tocmai de asta, cei care au susținut-o de-a lungul competiției sunt de părere că Anda Adam a inventat o scuză doar pentru a pleca de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”.

„Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari”, a spus Anda Adam, recent, pe Instagram.